Pagina's

23 april 2013

ben er weer!

Zo na een lange tijd heb ik eindelijk tijd om mijn blog te updaten. Gelukkig heb (nou ja maak) ik wel tijd voor haken. Dat is bijna een levensbehoefte geworden. Ik ben 1 week goed ziek geweest en heb toen ook geen haaknaald aangeraakt dus ik had het goed te pakken.
Inmiddels heb ik een aantal projecten afgesloten... Maar de to do list wordt er niet minder lang van.
Zoveel leuke ideeën,op pinterest, maar ook op facebook.
Dus ik vermaak me wel. Ik heb samen met een vriendin laatst een bestelling gedaan van een aantal bolletjes katoen (lees 100!!!!) Dus voorlopig ben ik er wel even druk mee! Dus mocht je wat gemaakt willen hebben, laat het me maar weten!!!

Afgelopen weken heb ik de traktatie van mijn dochter afgemaakt. Ze heeft de peuterspeelzaal verlaten. Zie foto!
De uiltjes hadden een briefje bij hun met de tekst "ik ga dit warme nest verlaten" en ze zaten op een nestje van popcorn. Ze zijn gelukkig goed aangekomen en de nieuwe eigenaren waren er zeer blij mee.


Verder heb ik een knuffel voor mijn zoontje gemaakt. Het is Kater Theo van Stip en haak. Hij voelt zich al helemaal thuis en mag elke avond gezellig mee naar bed.

En dan ben ik nog bezig geweest met het rokje voor mijn dochter. Deze krijgt nog een elastieken rand zodat ze hem makkelijk zelf aan het uit kan doen. Verder moet er nog een onderrokje onder want de openingen tussen de sterretjes vind ik persoonlijk net iets te groot.


Dus al met al best veel al gedaan. Nu bezig met een dekentje (of het wordt een kussen als ik er geen zin meer in heb) van 6 hoekerige granny squares, en wil ook nog een leuke gymtas voor mijn dochter maken. Die gaat binnenkort naar de basisschool....o ja en de beruchte kroontjes voor Koninginnedag natuurlijk! Voor op de knipjes voor in het haar! druk druk druk druk druk.......

1 opmerking:

  1. Hoi Judith....

    Via Debbie al gehoord dat je leuke dingen maakt.....dus natuurlijk ff spieken. Zal van de week effe het hele blog bekijken (via pc ipv telefoon) en volger worden.

    Groetjes Lianne

    Ps kom je ook bij mij een kijkje nemen? Mijn blog is te vinden op crealianvisser.blogspot.com
    Mijn oude blog is liannelagerweij.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen